Skog- & trädgårdsmaskiner

Nedan hittar ni vårt utbud av skog- och trädgårdsmaskiner, klicka på länkarna för att läsa mer om produkterna. Vi erbjuder flertalet olika maskiner för att täcka just dina behov.

Önskar du att veta mer om någon specifik produkt? Varmt välkommen att kontakta eller besöka oss så hjälper vi dig.

Robotgräsklippare

Låt en robotgräsklippare sköta arbetet åt dig, så kan du spendera tid på annat. Vi erbjuder bland annat Automowers® från Husqvarna som är världsledande inom robotmarknaden.

Gräsklippare

Klassiska gräsklippare från Husqvarna och  STIHL hittar ni hos oss. Se till att er gräsmatta alltid är i toppskick med en gräsklippare. Vi hjälper dig att välja rätt maskin utifrån dina behov.

Motorsågar

Vi erbjuder motorsågar från STIHL & Husqvarna. Motorsågar är perfekt lämpade för att fälla träd eller såg av grenar. Glöm inte tillbehör och säkerhetsutrustning!

Riders & Traktorer

I vårt sortiment hittar ni ett flertal olika åkgräsklippare för olika behov. Vi erbjuder ergonomiska åkgräsklippare från Husqvarna som gör klippandet till en enkel match.

Röjsågar

Vi erbjuder ett brett sortiment av röjsågar som även innefattar tillbehör som gör det enkelt för dig att med hög precision utföra olika arbetsuppgifter. Vi erbjuder batteri- & bensindrivna röjsågar.

Trimmers

Med en trimmer ser du till att du får den perfekta trädgården. Med denna mångsidiga maskin kommer du åt svåråtkomliga områden utan några som helst problem.

Snöslungor

Snöslungan hjälper dig att flytta snö dit du vill ha den. Husqvarnas snöslungor är utrustade med grovt mönstrade däck för att få ett bra grepp på alla underlag.

Eldrivna handverktyg

Vi erbjuder el- och batteridrivna handverktyg från Milwaukee. Arbeta enklare och smidigare med ett professionellt handverktyg. Med ett stort sortiment hittar du vad du behöver hos oss.